Dönts okosan book tag


Sziasztok!
Még molyon hívott ki Beatrice8, erre a tagra, amit nagyon szépen köszönök. Úgy gondoltam, hogy ebből egy igazán szórakoztató bejegyzés lenne így nem csak molyon töltöttem ki. 
A Tag lényege annyi, hogy összeírsz 30 karakter nevet ezeket pedig párosával kihúzod egy-egy kérdéshez :)

1. Már csak egy helyed van a helyesírási versenyre készülő csapatodban, kit választanál, hogy teljes legyen a csapat? 
Celestine North vagy Kenji. 
Nemár. Kenji iszonyat szórakoztató, viszont tudom, hogy Celestine nagyon okos. Azonban én nevetni jobban szeretek, mint helyesírási versenyekre járni így azt mondom, hogy legyen Kenji. Míg a csapat többi tagjai tanulnak, mi nevetnénk :D

2. Mindkét karakter meg akar ölni, kit ölnél meg először, hogy jobb túlélési esélyeid legyenek? 
Cortez vagy Penryn Young. 
Jaj istenem, miért nem valaki olyat húztam, akit utálok? :D Na, de ha reálisan nézzük, akkor Penryn apokalipszis alatt élt, így ha életben hagynám, akkor a segítségemre lehetne, de Cortez pedig Cortez!! De ha már mindketten megakarnak ölni, biztosan Penryn agresszívabb lenne, mert Cortez nyugis így inkább Penrynt ölném meg.

3. Te vagy a hajadon (/agglegény) a Nagy Ő című műsorban, és döntened kell közülük. Kinek adnád a rózsád? 
Adam Kent vagy Mara Dyer. 
Szögezzük le, hogy mikor először megláttam Adam nevét, rögtön tudtam, hogy mindegy ki lesz a második őt fogom választani, aztán megnéztem, hogy Mara Dyer. Na mindegy :D Utálom Adamet és, hogy ő legyen a Nagy Ő az kizárt, így Mara Dyer, lol. Inkább egy csaj, mint Kent.

4. Téged választottak ki a körzetedből, hogy részt vegyél az Éhezők viadalán, melyik karakter jelentkezne helyetted a leginkább? 
Caleb Prior vagy Sophie Mercer.
Caleb amennyire kis kétszínű, beszari alak tutira elbújna a hátsó sorokban vagy elmenekülne, nem még, hogy a viadalra menjen. Így Sophie Mercer sokkal hamarabb jelentkezne, bár ő benne sem bíznék túlzottan.

5. Egy elhagyott szigeten ragadtál. Melyik karaktert áldoznád fel a kannibalizmus oltárán? 
Kaden vagy Adrian Ivaskov. 
Ne, istenem meghasadt a szívem. Mindkét karaktert imádom, a kedvenceim és válasszak közöttük. Na de, Adrian vámpír így nem lehet egyszerűen megölni, szóval Adrian :D

6. Te vagy a következő DC/Marver szuperhős (természetesen saját tv műsorral), ki lenne a segítő társad? 
Hangay Mili vagy Eden Munro.
Mili kinyomozna nekem mindent a háttérben így könnyű dolgom lenne, Eden pedig nem tudom mennyire lehetne rá számítani. Szóval Mili lenne a segítő társam.

7. Egy Avokádó imádó céget vezetsz, kit rúgnál ki a kommunikációs képességek hiánya miatt? 
Grayson Spencer vagy Samantha Kingston.
Grayson keveset beszél, Samanthát viszont szerintem nagyon talpraesett lenne így, Grayson menne. 

katy, daemon, and lux kép8. Épp befejeztél egy könyvet, amiben a kedvenc karaktered meghal, ki vigasztalna meg? 
Noah Shaw vagy Daemon Black.
Ez ironikus. Na szóval itt van két imádni való srác, mindkettő nagyon cuki a könyves párjával, de aki olvasta a Mara Dyer második részét, az szerintem érti miért Daemont választom. 

9. Ugh, egy középiskolában vagy. Melyik karakter lenne benne a népszerűek klikkjében? 
Gus vagy Sirius Black. 
Biztos, hogy mindketten benne lennének. Gus, mert zenész és Sirius pedig nagyon jó fej, de mivel egy mugli középiskoláról van szó és nem egy varázsló képzőről így legyen Gus :D

10. Eljött a nap; végre egy évvel idősebb lettél! Melyik karakter felejti el a születésnapodat? 
Lara Jean vagy Rafe, a Fennmaradottak krónikájából. 
Lara Jean mindenre nagyon jól emlékszik és biztos nem felejtené el senki szülinapját, Rafe ezzel szemben egoista és unalmas így belőle simán kinézném, hogy elfelejti a szülinapom.

11. Épp most találtál egy feltörekvő booktube sztárt, melyikük lenne az? 
Madoc a Szívatásból vagy Emma Bloom.
Ez nagyon vicces, igazából egyik karakterről sem tudnám elképzelni, hogy booktube-ot vezessen, de mikor Emma már a 21. században van, simán elhiszem, hogy rátalál valami menő booktuberre és kedvet kap hozzá, Madocból viszont sehogyan sem nézném ki :D

12. Ottalvós buli! Sajnos csak egy embert hívhatsz át, kit választanál? 
Peter Kavinsky vagy Nastya. 
Nastya nem tűnik túl ottalvós bulis embernek, így Petert választom, bár lehet, hogy Lara Jean haragudna :D

theo james, divergent, and four kép13. Bumm, terhes vagy (/teherbe ejtettél valakit). Ki az apa (/anya)? 
Aaron Warner Anderson és Négyes.
Most sír a szívem. Ez a tag kezd kiborítani, de nagyon. Hogyan választhatnák Négyes és Aaron között. Hogyan? Komolyan ez túl stresszes xdd Négyes szingli(olvastam a Beavatott epilógust, de azt nem vagyok hajlandó elfogadni :D), Aaron nem. Ahhh. Szóval Aaron kapcsolatában nem akarnék bekavarni, így Négyest választom.

14. Elküldtél egy nagyon fontos üzenetet. Ki lenne az aki csak „látta”, de nem válaszol? 
Liv Silber vagy Katy Swartz.
Valahogy Livből hamarabb kinézem valamiért, hogy ignorálna, nem is hiszem, hogy túl sokat szokott netezni így, nem hiszem, hogy ő válaszolna.

15. Most ébredtél, ideje reggelizni. Az anyukádat/apukádat valaki helyettesíti, de vajon ki? 
Kinga a SzJGből vagy Will Herondale.
Nem szeretném, ha Will apukámat helyettesítené és Kinga amúgy is anyáskodó típus szóval belőle sokkal hamarabb kinézném.

Nagyon élveztem elkészíteni ezt a tag-et tényleg iszonyatosan szórakoztató volt és pár helyen tényleg vicces válaszok születtek, és voltak igazán nehéz döntések is :D. 
Remélem tetszett nektek a tag, az én kihívottaim nem csak bloggerek, hanem Nikolett0907 és funkypigeon  blogról pedig Spoiler, spoiler hátánAna blogja és Felhő olvasónaplója. Ha van kedvetek és időtök készítsétek el a tag-et :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Popular Posts