Social Media Booktag

Sziasztok :)
Ma a Social Media Booktag-et hoztam el nektek, szeretném megköszönni a kihívást Beatrice8-nak a Molybirodalom blogról. Az én kihívottam Fruzsi a KÖNYVIMÁDAT FELSŐFOKON blogról. Ha van kedved, és szeretnéd készítsd el te is a bejegyzést :)

art, blu, and blue kép


Twitter: Egy rövid könyv, amit imádtál 
Nálam ez mindenképp Simon Mártontól a Polaroidok, mivel maga 88 oldalával, ez tényleg egy rövid könyv. Méghozzá ez egy verses kötet. Nem is tudom milyen régen olvastam el még a Polaroidokat, de szerintem már egy 3 éve biztosan, csak, hogy ez nem egy egyszeri olvasás volt. Rengetegszer nyitom ki újra, és olvasok bele újra. Mindig találok benne valami újat és olyat, ami a hangulatomhoz illik. Nagyon szeretem ezt a könyvet. 






Facebook: Egy könyv, ami nem érdemli meg a nagy hype-ot, ami körül veszi
Ilyet magában nehéz választani, mert nem akarom senki kedvencét megsérteni, de hosszas gondolkodás után, úgy gondolom, hogy, ami legjobban illik ide az a Girl Online. Szerintem baromira túl van értékelve. Egyszerűen gagyinak találtam, unalmasnak és eléggé borzasztónak. A blogger téma nagyon tetszett a történetben, de a szereplők és a szituációk nagyon gagyik. Ettől eltekintve kíváncsi vagyok a következő részre, de egyszerűen nem értem mit lehet ezen a könyvön, ennyire hypeolni, mert nincs miért.


book, read, and reasons kép



Tumblr: Egy könyv, amit azelőtt olvastál, hogy népszerűvé vált
Erre aztán tényleg nagyon nehéz volt, könyvet választanom, mert egyszerűen én vagy mindent jóval a népszerűség után olvasok el, vagy nem olvasom el, vagy pont akkor olvasom el.  Talán, ami legjobban elmondható erre a kategóriára az a Tizenhárom okom volt, én már nagyon régen olvastam, tekintve, hogy sorozat csak most készült róla, és most kezdett csak még igazán népszerűvé válni. 




My-Space: Egy könyv, amit nem tervezel elolvasni
book, movie, and love képIlyen elég sok van, de ami így rögtön eszembe jut az a Mielőtt megismertelek. Egyszerűen nem rajongok úgy elolvasni, egy könyvet mikor már film is van belőle, pláne, hogy láttam. Tavaly volt elég népszerű, mikor nagyon sokan olvasták a film megjelenés előtt, de engem egyszerűen nem fogott meg és nem is tervezem elolvasni.




book and black ice képYouTube: Egy könyv, amit szeretnél filmként/Tv show-ként látni
Igazából egyik könyvből sem érzem azt, hogy szükségszerű lenne, hogy legyen belőle film. De szerintem Becca Fitzpatrick-nek a Tükörjég c. könyve igazán jó film lehetőségnek tűnik, szerintem baromi jól meglehetne csinálni és csak egy részes, ami azt is jelenti, hogy biztos nem rontanák el a folytatást, és nem lenne olyan probléma, hogy mondjuk nem csinálják meg.





Instagram: Egy könyv, amit a gyönyörű borítója miatt olvastál
A Zápor utcát főként ez miatt olvastam, egyszerűen csodálatosan szép és hangulatos az a borító. Már ez miatt szeirntem megérte megvenni és elolvasni is. Szóval ez a borító szerintem teljes mértékben az egyik legszebb azok közül, ami a polcomon van. Bár be kell vallanom, hogy azért az írónő kora miatt is nagyon kíváncsi voltam a regényre. 





Goodreads: Egy könyv, amit mindenkinek ajánlasz
Erre meg nem fer, hogy csak egyet lehet írni, de legyen a Mielőtt elmegyek. Egyszerűen csodálatos könyv volt, és baromira oda voltam érte. Napokkal utána is gondolkodtam rajta, és imádtam olvasni. 



Skype: Egy könyv olyan karakterekkel, akikkel beszélni szeretnél ahelyett, hogy mindig csak olvasnál róluk
harry potter, sirius black, and sirius képEz minden könyvre elmondható, egyszerűen imádnák beszélni pár karakterrel, de akkor, akivel legszívesebben beszélnék az Siriuis Black. Egyszerűen imádom a karakterét és ő a kedvenc Harry Potter karakterem, meg úgy összesen is biztos, hogy a kedvenceim között van. Rajongok érte, és a történetben nagyon kevés megnyilvánulása volt, szóval én őt nagyon szívesen várnám egy kávéra :D.





books, maggie stiefvater, and the raven boys képSnapchat: Egy könyv, amiről mindenki beszél, de te még nem olvastál
Ilyen is azért elég sok van, de ami rögtön eszembe jut az a Hollofiúk. Nagyon népszerű molyon, egy barátnőm is nagyon ajánlja és szereti, de nekem még egyszerűen nem volt rá időm, vagy hangulatom. Ahogyan azonban megláttam ezt a képet a könyvről, baromira megtetszett és újra kedvet kaptam hozzá, talán egyszer elolvasom.





Weheartit: Egy könyv, ami érzelmi jelentőséggel bír nálad
Teljes mértékben Harry Potter. Én evvel a sorozattal hihetetlen lelkiállapotba kerültem a tíz nap alatt, mikor elolvastam. Ott volt csodálat, öröm, sírás, düh, egyszerűen hihetetlenül oda voltam érte. Mikor elolvastam a sorozat egyszerűen nem létezett más csak a Harry Potter. Imádom a sorozatot, és tényleg J. K. Rowling egy csoda. Szerintem senki nem halhat meg úgy, hogy nem olvasta a Harry Pottert.





Nagyon élveztem ennek a tagnak az elkészítését, remélem nektek is tetszett :)

(képek forrása: saját és weheartit)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett és Siriusszal egyetértek nekem is az egyik kedvenc karakterem. Kár, ami történt vele, igazságtalanság.

    VálaszTörlés
  2. Jó lett! ;) Amúgy hány évesen olvastad a 13 okom voltat? :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Fhú nem nagyon emlékszem pontosan, de azt hiszem 13-14 éves lehettem :)

      Törlés

Popular Posts